1999. június 25.

2012.02.06. 10:46 Kedves Naplóm

"Naplóm!

Ma is utaztunk, de ez nem volt olyan rossz, mint tegnap. Ja! Az éjjel enm sokat aludtam apa horkolásástól. A plüsi banda újabb taggal gyarapodott, ugyanis apa vett nekem egy egér gyereket. Olyan, mint egy kis eszkimó. Apa az előbb idejött és ezt diktálta: 'Hosszú, fáradtságos út után megérkeztünk Párizsba (ez igaz, sőt, ezt még egy eltévedés is megtarkítja). Anya összeveszett a sofőrrel, mert azt akarta, hogy cseréljünk szállást (pedig mindegyik Mobilhome ugyanakkora). Anya meg leparasztozta (egyszer már én is összevesztem az egyik sofőrrel). Este azonban jó volt. Mellettünk egy spanyol nő van meg a családja, és elkezdtünk velük beszélgetni. Mari néni azt mondta nekik, hogy apa zsidó-izraeli (azért, mert nem borotválkozott, mire apa azt mondta, hogy Mari néni meg orosz-moszkvai). A nő meg azt hitte rá hogy néger, de nem. Aztán mondta a Spanyol nő, hogy ő volt Izraelben és nagyon szép. Aztán elmentünk aludni. Ja! Ma voltunk a Rames-i katedrálisban. Szép volt és láttunk egy buzi párt is. "

Arra mindig ügyeltem, hogy változatosan szlítsam meg a naplóimat:) Mint most a ruhákkal, minden nap másik szett, ugyanazon a héten pedig nem veszem fel kétszer ugyanazt a ruhát.

Ez a beszélgetés a mobilhome parkban tényleg vicces volt, és Mari néni elég kreol, úgyhogy valószínüleg azért hitték rá, hogy egy orosz-moszkvai-néger cárevicska nagyasszony.

A meleg pár látványa úgylátom csak látványszámba ment, nem igazán hatott meg.

Ez a nap 1/4 volt. Gondolom egy 10-es skálán 2,345 pontot adtam volna rá. :)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://naploim.blog.hu/api/trackback/id/tr304071443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása