1999. június 30.

2012.02.13. 10:52 Kedves Naplóm

"Kedves Naplóm!

(vicc)

Ma a DisneyLand-ban voltunk. Egy csomó helyre beültünk. Először egy kastélyt néztünk meg majd egy labirintusban bolyongtunk. Mikor sikerült megtaláli a kijáratot, elmentünk hajókázni. Utána a kalózok barlangjában mentünk vizi hullámvasútra. Tök jó volt! Majd egy igzazi hullámvasútra mentünk. Ezek után a szigetre mentünk, ahol Indiana Jones hullámvasútba akartunk bemenni, de anyáék beszartak és én egyedül nem akartam felmenni. Utána egy veszéltelenebbnek tűnő hullámvasútba ültünk bele. Ez is jó volt. Mari néni és Nórika megunták és leültke, addig mi elmentünk sétakocsikázni és bementünk egy szimulátorba is. Ez egy űrutazás volt. Aztán hazajöttünk. (Mari néni azt mondta, hogy az egyik sofőr meg akarta dugni). Kaptam egy Diseny Land-es pólót apától. Volt egy felvonulás is itt."

Azért a legjobb részeket kihagytam. Az Indiana Jones-os hullámvasútra több mint 1 órát álltunk sorban és amikor odaértünk akkor kiálltunk a sorból. Az után következő hullámvasúton Mari néni végig azt kiabálta, hogy meghalunk mind, itt halunk halomra! :) A szimulátornál anyám végig nyomta a klausztrofóbiás vagyok és tériszonyom van dumát, és hogy ő biztos majd milyen rosszul lesz mindjárt. Szóval ezért a pontszám ma -3/4. (könyörgöm mértnem -3 vagy -4?!)

Szólj hozzá!

Címkék: disneyland

A bejegyzés trackback címe:

https://naploim.blog.hu/api/trackback/id/tr354100512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása