1999 június 29.

2012.02.10. 13:43 Kedves Naplóm

"Kedves Naplóm!

Ma az Atlanti-Óceánhoz mentünk. Jó sokáig utaztunk. Bemetünk egy boltba is. Nagyon kellett pisilni, ezért néhány doboz mögé pisiltünk. Mari néninek letört a foga. Ragasztotta teknokollal, pillanatragasztóval, de nem használt, ezért lehet, hogy a körömlakkot is kipróbálja. Az óceánnál jó volt. Egészen összejöttem Zsuzsival és Andival. Az óceán hideg volt (csak 1x mentünk bele nyakig), és ameddig ott voltunk (3 óra kb) 200 m-t apadt az óceán. Tök jó volt. A vissza út is hosszú volt és akkor is bementünk egy boltba. Jó olcsó volt és vettünk 1.600 Ft-ért egy kantáros gatyát és 800 Ft-ért egy papucst."

Na, ezek a boltokba bementünk azért volt nagy szám, mert akkoriban nálunk még nem votak ilyen warehouse jellegő hipermarketek. Ahol volt miden, mi szem szájnak ingere. Szóval élveztem nagyon.

Elég sok volt ma a tőmondat, biztos fáradt votam. Jaj a kis lelkem:)

4 pont

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://naploim.blog.hu/api/trackback/id/tr754090101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása