1999. június 27.

2012.02.08. 10:58 Kedves Naplóm

"Naplócskám! 

Most vacsoráztunk és én nagyon fázom, bár ma már jobb idő volt. Egyébként ma is Párizsban voltunk. Láttuk a Diadalívet, a Versailes-i királyi palotát és voltunk az Arab negyedben (1/4) is. Itt volt egy csomó kiárusítás. Vettünk egy pulcsit és 1 pólót is. Jók és csak 1400 Ft volt összesen. Versailesben tobik is árultak és mi vettünk egy csomó Eifel tornyos kulcstartót, egy kendőt és karkötőt is. És Mari néni lefényképeztette magát vele. Kíváncsi leszek a végeredményre. Az Arab 1/4-ben megnéztük a Molen Rouge-t is. Itt vol egy csomó sex shop meg bar. Voltunk a Sacre coeur-ban is (szép volt). Itt is láttunk egy buzi párt."

Hát nem tudtam, hogy ennyire figyelem az ilyesmit. Megtanulhattam volna helyette helyesen írni, mert az elég gyatra (és most sem javítom ki őket, a hitelesség kedvéért). Mindenesetre ez egy 4 pontots nap volt. A melegek úgylátszik szerencsét hoznak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://naploim.blog.hu/api/trackback/id/tr914078007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása