1999. július 04.

2012.02.29. 16:34 Kedves Naplóm

 "Drága Naplóm!

Ma reggel és este voltam énekkaron. Nagyon unalmas volt. Énekeltünk és énekeltünk és énekeltünk. Délután Gabival felmentünk a városba és egy csomót röhögtünk. Azt mondta, hogy amikor jött a suli, két biciklis pasi körbezárta (xox x=pasik, o=Gabi) és elkezdték simogatni, Gabi erre azt mondta, hogy hagyjanak békén, erre a pasik: De agresszív vagy! Kemény kislány! Erre pont zöld lett és Gabi (mint akit kilőttek) elkezdett menni. Megnéztem volna magamnak. A hapsik egyébként öregek voltak. Olyan hülyék az emberek! A kis fecskék repülnek!" (apropó vagy mi?!:D) " (vagy már írtam?!). Olyan nagyok! Alig férnek el a fészekben."

3/4 pont

Azért elég simán éltünk meg ilyen rendesen molesztálós storykat. Most már tökte kiakadok egy ilyenen. Szerintem ezért kell gimisen megcsinálni minden hülyeséget, mert utána már nehéz feldolgozni. Ez a szüzesség elvesztésével is így van, meg is bolondulnék, ha még most ezzel is szaroznom kéne..:)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://naploim.blog.hu/api/trackback/id/tr344226178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása